Family Guy

Tirsdag 15.00

Family Guy © 2016 Fox and its related entities. All rights reserved.
Family Guy

Neste visning på TV

 1. Tirsdag 25 . september kl. 15.00

  (E02 - S05)

 2. Tirsdag 25 . september kl. 20.00

  (E02 - S05)

 3. Tirsdag 25 . september kl. 20.30

  Jungle Love (E03 - S05)

Info

En mørk komedie som viser hverdagens prøvelser i en families liv, men med de spesielle vendingene og skråblikkene som bare er mulig å få til med animasjon.

Episoder

 • 1

  Peter's Got Woods

  +

  Når Brian deltar på et foreldremøte, treffer han Megs high school-lærer og begynner å date henne. Dette nye forholdet setter Peter og Brians vennskap på prøve, så Peter finner trøst hos sin nye bestevenn, James Woods. Samtidig gjør "Da Vinci-koden" det umulig for Stewie å få sove.

 • 2

  +

  Når Peter og gutta drar på fisketur, ender de opp i krapp sjø som gjør at de grunnstøter på en øde øy. Flere måneder senere blir de reddet fra øya og Peter kommer hjem. Der oppdager han en ny mann i huset som bjeffer verre enn han biter.

  Neste episode
  Tirsdag 25 . september kl. 15.00
  på Fox
  Neste episode
  Tirsdag 25 . september kl. 20.00
  på Fox
 • 3

  Jungle Love

  +

  Når Chris finner ut at han kommer til å bli hånet som del av et high school-ritual, flykter han til Sør-Amerika hvor han blir tatt opp som medlem i et usivilisert stammesamfunn. Samtidig blir Peter tvunget til å gå på jobbjakt, men etter en rekke mislykkede forsøk bestemmer han seg for at han er lei av å måtte begynne nederst på rangstigen. Mens Peter besøker Chris i den søramerikanske jungelen, behandler stammemedlemmene ham som en gud, men både Peter og Chris finner til slutt ut at de ikke kan rømme fra problemene sine for alltid.

  Neste episode
  Tirsdag 25 . september kl. 20.30
  på Fox
  Neste episode
  Søndag 30 . september kl. 20.30
  på Fox
 • 4

  PTV

  +

  Etter at en kontroversiell tabbe oppstår under en direktesending, begynner FCC å sensurere alle Peters favorittprogrammer på TV. Peter gjengjelder det ved å starte sin egen TV-stasjon – PTV – som han driver hjemme fra Griffin-huset. Peter og Brian skaper noen "på kanten"-hits for kanalen, helt til FCC dukker opp og begynner å regulere hverdagslivet deres.

  Neste episode
  Tirsdag 2 . oktober kl. 20.30
  på Fox
  Neste episode
  Søndag 7 . oktober kl. 20.30
  på Fox
 • 5

  Brian Goes Back to College

  +

  Etter å ha skrevet en artikkel for et lokalt blad, får Brian jobb hos prestisjefylte New Yorker. Men hans status som college dropout plager ham, så han bestemmer seg for å begynne på Brown-universitetet igjen for å gjøre ferdig graden sin. Mens Brian strever med å få stå-karakter, trives Stewie godt med college-livet. Samtidig slår Peter og vennene hans seg sammen for å hjelpe byen (eller det tror de, hvertfall).

  Neste episode
  Tirsdag 9 . oktober kl. 20.30
  på Fox
  Neste episode
  Søndag 14 . oktober kl. 20.30
  på Fox
 • 6

  The Courtship of Stewie's Father

  +

  Når Stewie trapper opp innsatsen sin for å ta livet av Lois, tror hun at han er kommet i trassalderen og ber Peter om å tilbringe mer tid sammen med ham. De begynner å komme nærmere hverandre helt til en tur til en fornøyelsespark ender i katastrofe. Samtidig knytter Chris sine egne bånd når han blir venner med Herbert etter å ha knust vinduet hans.

  Neste episode
  Tirsdag 16 . oktober kl. 20.30
  på Fox
  Neste episode
  Onsdag 17 . oktober kl. 05.30
  på Fox
 • 7

  The Fat Guy Strangler

  +

  Når Lois sleper Peter med til legen for en sjekk, er diagnosen klar: Han er for tjukk. Denne nyheten får Peter til å danne NAAFP, en interessegruppe for fremming av tjukke menneskers rettigheter. Samtidig finner Lois sin bortkomne bror, Patrick, og kjemper for å få ham sluppet ut fra et psykiatrisk sykehus. Men en rekke tjukke fyrer forsvinner like etterpå, og Peter og NAAFP går sammen for å finne ut av hva som skjer.

  Neste episode
  Tirsdag 23 . oktober kl. 20.30
  på Fox
  Neste episode
  Onsdag 24 . oktober kl. 05.30
  på Fox
 • 8

  The Father the Son and the Holy Fonz

  +

  Når faren til Peter besøker Griffin-hjemmet, prøver han å prakke på familien sin religiøse overbevisning. Men etter at et uhell gjør at Stewie blir nødt til å leve i en boble, begynner Peter å lete etter en ny religion og finner den i sin TV-helt "The Fonz". Men Happy Days er ikke helt på plass, for den nyetablerte Fonz-kirken strever med å holde på medlemmene sine.

 • 9

  Brian Sings and Swings

  +

 • 10

  Patriot Games

  +

 • 11

  I Take Thee Quagmire

  +