Family Guy

Søndag 18.30

Family Guy © 2016 Fox and its related entities. All rights reserved.
Family Guy

Neste visning på TV

 1. Fredag 20 . juli kl. 09.05

  Mr. Saturday Knight (E09 - S03)

 2. Søndag 22 . juli kl. 18.30

  Death Lives (E06 - S03)

 3. Søndag 22 . juli kl. 19.00

  Lethal Weapons (E07 - S03)

Info

Griffin-paret består av Peter, som alltid sier hva han tenker, og Lois, den pliktoppfyllende moren som ikke forstår hvorfor sønnen prøver å drepe henne. Datteren, Meg, er en overdramatisk tenåring som alltid gjør familien flau. Den storvokste 13-åringen Chris ville ikke gjøre en flue fortred, med mindre den landet i maten hans. Ettåringen Stewie er besatt av å få verdensherredømme. Hunden Brian er sarkastisk, med like tørr humor som martiniene han drikker. Gjennom animasjonsserien får vi se familiens elleville opplevelser og sprøe påfunn.

Episoder

 • 1

  When You Wish Upon a Weinstein

  +

  Dagen Peter kjøper vulkanforsikring, er dagen Lois får nok av deres vedvarende økonomiske problemer. Når Peter ønsker seg hjelp av en jødisk ''økonomiguru", kommer Max Weinstein dem til unnsetning, og etter å ha sett Max i aksjon, forsøker Peter å konvertere Chris til jødedommen.

 • 2

  North By North Quahog

  +

  Peter bestemmer seg for å ta Lois med på bryllupsreise nummer to. Men når ting går over styr, ender de opp med å utgi seg som en berømt skuespiller/regissør for å få kunne bo i den sneisne hotellsuiten hans der de utilsiktet oppdager en kopi av "The Passion of the Christ 2: Crucify This." Peter og Lois forsøker å ødelegge filmen og ender opp i en vill biljakt med to katolske prester som er oppsatte på å redde filmen.

 • 3

  Fast Times At Buddy Cianci Jr. High

  +

  Når læreren til Chris vinner i lotto og slutter i jobben sin, får Brian jobben som vikar. Alt er vel og bra helt til Brian overføres til en annen klasse der han må undervise umotiverte bråkmakere. Samtidig blir Chris umiddelbart betatt av sin nye lærer, Mrs. Lockhart, som lover å bli sammen med ham hvis han dreper mannen hennes. Men når Lois finner lærerens skriftlige instrukser i Chris sin klesvask, slår hun og Stewie seg sammen for å finne svar og for å gi Chris en lærepenge.

 • 4

  Blind Ambition

  +

  Peter blir sjalu på vennene sine og deres prestasjoner - Mort gjør det bra i bowling, Joe får en skyldig Quagmire frigitt fra en ubehagelig arrestasjon og Quagmire redder en kvinnes liv ved en tilfeldighet - så han bestemmer seg for å slå en Guinness-rekord for bli husket for noe når han er død. Etter at han ved et uhell gjør seg selv blind, vandrer Peter inn i en brennende bar og blir en lokal helt idet han uvitende redder Horace fra flammene.

  Neste episode
  Søndag 22 . juli kl. 20.30
  på Fox
  Neste episode
  Tirsdag 24 . juli kl. 15.00
  på Fox
 • 5

  Don't Make Me Over

  +

  Når Meg ber en søt gutt på skolen ut på en date og han avviser henne, går hun til familien sin for støtte. I et forsøk på å oppmuntre henne, tar Lois Meg med til kjøpesenteret, hvor hun får en skikkelig makeover. I mellomtiden prøver Peter å starte et band med gutta, men det er Megs nye utseende som får plateprodusentene til å lovprise dem. Griffin-familien danner et omreisende familieband som tar dem helt til New York der de opptrer på "Saturday Night Live".

  Neste episode
  Tirsdag 24 . juli kl. 20.30
  på Fox
  Neste episode
  Torsdag 26 . juli kl. 20.00
  på Fox
 • 6

  The Cleveland-Loretta Quagmire

  +

  Når Peter hører skrik fra Cleveland og Lorettas hus, prøver han å hjelpe. Men han oppdager Loretta i en upassende stilling. Peter identifiserer den andre mannen som Quagmire og bestemmer seg for å fortelle Cleveland om hans kones affære. Men når Loretta går ifra Cleveland, skjer det ikke uten kamp.

  Neste episode
  Tirsdag 31 . juli kl. 20.30
  på Fox
  Neste episode
  Torsdag 2 . august kl. 20.00
  på Fox
 • 7

  Petarded

  +

  På et spillkveld med venner lar Lois Peter vinne i Trivial Pursuit, noe som får Peter til å hovere og tro han er et geni. Brian vet hvordan det henger sammen og utfordrer Peter til å bevise sin intelligens ved å ta IQ-test. Men når testresultatene viser at Peter er mentalt tilbakestående, ender alle opp med å se dumme ut.

  Neste episode
  Tirsdag 7 . august kl. 20.30
  på Fox
  Neste episode
  Torsdag 9 . august kl. 20.00
  på Fox
 • 8

  +

  Når "Ungkarskvinnen" kommer til Quahog, får de Brian til å delta. Han takker ja til gratis martini og mat, men ender opp med å forelske seg i realitystjernen, Brooke. Brian vinner hennes gunst - og den avgjørende rosen - men når kameraene er slått av, tar den idylliske TV-romansen en ny vending, til det verre. I mellomtiden får Chris et fryktelig kviseutbrudd.

  Neste episode
  Tirsdag 14 . august kl. 20.30
  på Fox
  Neste episode
  Torsdag 16 . august kl. 20.00
  på Fox
 • 9

  8 Simple Rules for Buying My Teenage Daughter

  +

  Når Peter handler på krita på det lokale apoteket, blir den eneste måten å betale regningen på å selge Meg til eierens sønn, Neil, som har vært gal etter henne i månedsvis. Men når Neil begynner å date en annen jente, blir Meg sjalu og forsøker å finne sin egen kjæreste. I mellomtiden blir Stewie fullstendig oppslukt av sin nye yppige barnevakt, Liddane.

 • 10

  Breaking Out is Hard to Do

  +

  Når Lois mangler kontanter og ikke kan betale regningene sine, begynner hun å stjele. Adrenalinrushet hun får fra butikktyveriene sender henne på en naskerunde som kommer helt ut av kontroll og ender opp med å sende henne bak murene. Hjemme er det et komplett kaos uten Lois, så Peter og barna bestemmer seg for å få henne ut av fengselet for å få ting tilbake i normal gjenge.

 • 11

  Model Misbehavior

  +

  Når Griffinfamilien besøker Lois' foreldre, innser Lois at hennes far hindret henne i å oppfylle sin livslange drøm om å bli modell, så hun vender tilbake til Quahog og entrer catwalken. Lois er en umiddelbar hit, men den glamorøse verden går til hodet på henne og Peter må gripe inn for å få henne tilbake på rett kjøl. Samtidig starter Stewie et pyramidespill og ansetter Brian som sin assistent.