Family Guy

Fredag 19.10

Family Guy © 2016 Fox and its related entities. All rights reserved.
Family Guy

Neste visning på TV

 1. Fredag 19 . januar kl. 00.40

  Mr. Griffin Goes to Washington (E03 - S03)

 2. Fredag 19 . januar kl. 01.05

  One if By Clam, Two if By Sea (E04 - S03)

 3. Fredag 19 . januar kl. 08.50

  Death Is a Bitch (E13 - S01)

Info

Møt den helsprø familien Griffin i den morsomste animasjonsserien på TV.

Episoder

 • 1

  The Thin White Line

  +

  Brian vil finne meningen med livet og bestemmer seg for å hjelpe andre mennesker. Den gode luktesansen gir ham jobb i politiet, og snart er han deres beste hund...inntil nesa skaper problemer for ham.

 • 2

  Brian Does Hollywood

  +

  Brian forlater Quahog til fordel for Hollywood for å skrive filmmanus. Når Griffin-familien skal besøke ham i Los Angeles, tar han den første jobben han blir tilbudt for å imponere dem. Og nå skal han regissere pornofilmer. Han sliter med jakten på berømmelse og ensomhet, så Brian innser at alle hunder trenger et hjem.

 • 3

  Mr. Griffin Goes to Washington

  +

  Happy-Go-Lucky-leker blir kjøpt opp av et stort selskap som også driver med sigaretter. Styret sparker sjefen og Peter blir utnevnt til direktør. Han gjør en så god jobb i tobakksindustrien at styret sender ham til Washington for å snakke om fordelene med å røyke, men så går alt galt.

  Neste episode
  Fredag 19 . januar kl. 00.40
  på Fox
  Neste episode
  Fredag 19 . januar kl. 19.10
  på Fox
 • 4

  One if By Clam, Two if By Sea

  +

  Quahog blir rammet av en kraftig orkan, og Peters favorittbar, The Drunken Clam, blir ødelagt. Eieren får ikke fikset baren, så en brite kjøper den og gjør den om til pub. Britene invaderer stedet og ødelegger Peters gamle favoritt.

  Neste episode
  Fredag 19 . januar kl. 01.05
  på Fox
  Neste episode
  Fredag 19 . januar kl. 19.35
  på Fox
 • 5

  And the Weiner Is...

  +

  Peter er stolt over at han fortsatt slår Chris i alt mulig...inntil badekåpen til Chris går opp, og Peter ser at Chris vinner på utstyret. Meg er så stolt over å være flaggjente at de populære ungdommene gjør narr av henne, så Lois hjelper henne med å ta hevn.

  Neste episode
  Tirsdag 23 . januar kl. 20.30
  på Fox
  Neste episode
  Fredag 26 . januar kl. 01.05
  på Fox
 • 6

  Death Lives

  +

  Peter dropper daten med Lois på bryllupsdagen for å spille golf med kompisene, men han blir truffet av lynet og får besøk av Døden. Istedenfor å ta med Peter videre forteller Døden ham at Lois vil gå fra ham i fremtiden om ikke nær-døden-opplevelsen får Peter til å forandre seg. For å hjelpe ham tar Døden med Peter tilbake i tid til da han møtte Lois og forelsket seg.

  Neste episode
  Tirsdag 30 . januar kl. 20.30
  på Fox
  Neste episode
  Fredag 2 . februar kl. 01.05
  på Fox
 • 7

  Lethal Weapons

  +

  Peter liker ikke at det kommer så mange newyorkere til Quahog hver høst. Han begynner å yppe til bråk siden Lois har lært seg taijutsu og kan banke dem opp. Men aggresjonen tar overhånd både for henne og resten av familien.

  Neste episode
  Tirsdag 6 . februar kl. 20.30
  på Fox
  Neste episode
  Fredag 9 . februar kl. 01.05
  på Fox
 • 8

  Kiss Seen 'round the World

  +

  Meg søker på en praktikantstilling i den lokale TV-kanalen og får jobben, men hun blir skuffet over at partneren hennes er skolens største nerd, Neil. I en nødssituasjon forteller Meg at hun er ukysset, så hun vil kysse Neil. Men han har tatt opp alt sammen for å vise det på lufta. Stewie treffer på en bølle i nabolaget, som lærer seg at man ikke må kødde med Stewie.

  Neste episode
  Tirsdag 13 . februar kl. 20.30
  på Fox
  Neste episode
  Fredag 16 . februar kl. 01.05
  på Fox
 • 9

  Mr. Saturday Knight

  +

  Sjefen til Peter dør og leketøysfabrikken til Happy-Go-Lucky rives til fordel for et nytt institutt for dødssyke. Siden Peter ikke har noen jobb bestemmer han seg for å forfølge drømmen om å bli ridder på en middelalderfestival. Han havner i en betent situasjon med den sorte ridders følge, Madeline, og han må forsvare familiens ære i en duell.

 • 10

  A Fish Out of Water

  +

  Peter er på jakt etter ny jobb og bestemmer seg for å bli fisker. Han klarer ikke å betale tilbake lånet på båten, så han må dra til sjøs for å fange den legendariske blåfisken Daggermouth og vinne premien på 50 000 dollar. Lois og Meg drar på vårferie sammen, og Meg oppdager utrolig nok at moren er mer populær enn henne.

 • 11

  Emission Impossible

  +

  Peter og Lois blir inspirert av hennes gravide søster, Carol, og vil ha et barn til. Stewie hater tanken på flere søsken og vil gjøre alt han kan for å forhindre at Lois og Peter ligger sammen. Stewie gjør seg knøttliten og går inn i kroppen til Peter for å ødelegge sædcellene hans.

 • 12

  To Love and Die in Dixie

  +

  Chris blir vitne til et kioskran, så Griffin-familien blir plassert i FBIs vitnebeskyttelsesprogram og flyttes til sørstatene. Ingen føler seg hjemme der unntatt Chris som får en ny bestevenn med en interessant hemmelighet. Men idyllen blir brutt da raneren dukker opp i byen med et mål for øyet: å ta livet av Chris!