Meet The Russians

Meet The Russians

Neste visning på TV

 1. Onsdag 11 . september kl. 05.00

  (E01 - S01)

 2. Torsdag 12 . september kl. 05.00

  (E02 - S01)

 3. Fredag 13 . september kl. 05.00

  (E03 - S01)

Info

Et innblikk i livene til svært rike russere som lever livets glade dager i London.

Episoder

Sesong 1
 • 1

  +

  Den ukrainske popstjernen Kamaliya tilbringer sommeren i London for å promotere musikken sin. Vi møter også eksentriske Dmitry som endelig tør å være åpen om sin homoseksualitet.

  Neste episode
  Onsdag 11 . september kl. 05.00
  på Fox
 • 2

  +

  Finn ut nøyaktig hvor mye penger russerne bruker i London - og på hva. Vi møter også selskapene som hjelper til med å oppfylle de villeste ønsker.

  Neste episode
  Torsdag 12 . september kl. 05.00
  på Fox
 • 3

  +

  I denne episoden tar vi en titt inn i garderobene til noen av de mest velstående russerne i London, og vi møter fotballfruen Masha som drømmer om å bli den neste Victoria Beckham.

  Neste episode
  Fredag 13 . september kl. 05.00
  på Fox
 • 4

  +

  Popprinsessen Kamaliya har bursdag. Hva har hennes milliardærektemann Zahoor funnet på denne gangen? Fotballfruen Masha er bekymret for at Pavel skal rykke ned fra Premier League.

  Neste episode
  Lørdag 14 . september kl. 05.00
  på Fox
 • 5

  +

  Vi blir med på kåringen av Miss USSR UK, en årlig missekonkurranse som feirer sovjetisk skjønnhet. Med ti nasjonaliteter representert er det duket for intriger og kulturkræsj.

  Neste episode
  Onsdag 18 . september kl. 05.00
  på Fox
 • 6

  +

  I denne episoden møter vi unge russere som kan få omtrent alt de peker på. Noen er født inn i velstand, mens andre har benyttet seg av vestens frihet til å skape sine egne formuer.

  Neste episode
  Torsdag 19 . september kl. 05.00
  på Fox
 • 7

  +

  Kamaliya er klar til å innta sommerens homofestival med sin unike kombinasjon av pop og opera. Vi tar også en titt på det russiske forretningslivet i London.

  Neste episode
  Fredag 20 . september kl. 04.00
  på Fox
 • 8

  +

  Vi blir med når Kamaliya og Zahoors feirer ti års bryllupsdag. Alina er ute for å kjøpe glamorøse varer til sine rike kunder, blant annet ser hun på en safir verdt mange millioner.

  Neste episode
  Lørdag 21 . september kl. 05.00
  på Fox
 • 9

  +

  Zahoor har bladd opp for en overdådig champagnelunsj under den prestisjefylte Henley regattaen. Kan de nøye utvalgte gjestene hjelpe kona Kamaliya med hennes popstjernedrøm?