The Gifted

Torsdager 21.55

Trailer

Sesong 1
00:15

Neste visning på TV

 1. Torsdag 19 . juli kl. 21.55

  boXed In (E05 - S01)

 2. Fredag 20 . juli kl. 23.55

  boXed In (E05 - S01)

 3. Søndag 22 . juli kl. 00.50

  boXed In (E05 - S01)

Info

"The Gifted" handler om en forstadsfamilie som får livet snudd på hodet når de oppdager at barna deres er mutanter og har superkrefter. Reed (Stephen Moyer, Shots Fired, True Blood) og Caitlin Strucker (Amy Acker, Person of Interest) er helt vanlige middelklasse foreldre som håndterer hverdagen og de utfordringene som kommer med å oppdra tenåringer. Men når barna, Lauren (Natalie Alyn Lind, Gotham) og Andy (Percy Hynes White, Night at the Museum 3) er involvert i en hendelse på deres videregående skole som avslører at de er mutanter, gjør Reed og Caitlin alt i deres makt til å beskytte sine barn.

Klipp

Episoder

Sesong 1
 • 1

  eXposed

  +

  En familie får livet snudd på hodet når de oppdager at barna er mutanter og har superkrefter. De blir nødt til å rømme fra myndighetene og de eneste som kan hjelpe dem er en gruppe mutanter.

 • 2

  rX

  +

  Etter å ha presset kreftene sine til det maksimale, havner Blink i sjokk og Caitlin og Eclipse blir nødt til å dra ut for å finne et serum som vil redde henne. Reed må ta noen vanskelige valg for å hjelpe familien og Polaris havner i trøbbel.

 • 3

  eXodus

  +

  Reed inngår en avtale med Sentinel Services. Caitlin og barna søker hjelp fra noen på utsiden. Thunderbird begynner å lære Blink hvordan hun kan kontrollere kreftene sine.

 • 4

  eXit strategy

  +

  Mutantene legger en plan for å bekjempe Sentinel Services. Eclipse leter etter en gammel venn fra hans mørke fortid, for å få tak i nyttig informasjon. Lauren og Andy prøver å kombinere kreftene sine for å hjelpe gruppen.

 • 5

  boXed In

  +

  En tragisk hendelse fra fortiden får Jace til å benytte all makten til Sentinel Services for å finne mutantenes tilholdssted.

  Neste episode
  Torsdag 19 . juli kl. 21.55
  på Fox
  Neste episode
  Fredag 20 . juli kl. 23.55
  på Fox
 • 6

  got your siX

  +

  Clarice forlater undergrunnen. Marcos og John legger en plan for å bryte seg inn hos myndighetene, som involverer Reed og Alice. Jace fortsetter jakten på mutantenes gjemmested.

  Neste episode
  Torsdag 26 . juli kl. 21.55
  på Fox
  Neste episode
  Fredag 27 . juli kl. 23.55
  på Fox
 • 7

  eXtreme measures

  +

  Eclipse får en telefon fra en tidligere elsker, Carmen og må konfrontere sin mørke fortid for å beskytte mutantenes gjemmested.

  Neste episode
  Torsdag 2 . august kl. 21.55
  på Fox
  Neste episode
  Fredag 3 . august kl. 23.55
  på Fox
 • 8

  threat of eXtinction

  +

  Flere flyktninger ankommer mutantenes gjemmested, men gruppen innser at de er i fare når de oppdager at en spion for Sentinel Services gjemmer seg blant dem.

  Neste episode
  Torsdag 9 . august kl. 22.00
  på Fox
  Neste episode
  Lørdag 11 . august kl. 00.25
  på Fox
 • 9

  outfoX

  +

  Teamet legger en risikofylt plan for å hjelpe mutantene som er i Sentinel Services varetekt. Reed avslører detaljer til Andy og Lauren om Strucker familiens historie.

  Neste episode
  Torsdag 16 . august kl. 22.00
  på Fox
  Neste episode
  Lørdag 18 . august kl. 00.50
  på Fox
 • 10

  eXploited

  +

  Jace blir tvunget til å overrekke noe verdifult til Dr.Campbell. Det er delte meninger blant Mutant HQ teamet, så Reed og Caitlin tar saken i egne hender.

 • 11

  3 X 1

  +

  Stemningen blir mer og mer anspent hos Mutant HQ. og ingen vet hvem de kan stole på. Reed frykter for familiens sikkerhet.

 • 12

  eXtraction

  +

  Dr.Campbell deltar på en anti-mutant samling og forsøker å spre Hound programmet. Noen i Mutant HQ teamet drar på et farlig oppdrag for å hindre han.

 • 13

  X-roads

  +

  Sesongfinale av The Gifted!

Spesials