The Gifted

Torsdager 21.55

Trailer

Sesong 1
00:15

Neste visning på TV

 1. Søndag 25 . februar kl. 21.15

  eXtraction (E12 - S01)

 2. Mandag 26 . februar kl. 21.00

  eXtraction (E12 - S01)

 3. Onsdag 28 . februar kl. 22.50

  eXtraction (E12 - S01)

Info

"The Gifted" handler om en forstadsfamilie som får livet snudd på hodet når de oppdager at barna deres er mutanter og har superkrefter. Reed (Stephen Moyer, Shots Fired, True Blood) og Caitlin Strucker (Amy Acker, Person of Interest) er helt vanlige middelklasse foreldre som håndterer hverdagen og de utfordringene som kommer med å oppdra tenåringer. Men når barna, Lauren (Natalie Alyn Lind, Gotham) og Andy (Percy Hynes White, Night at the Museum 3) er involvert i en hendelse på deres videregående skole som avslører at de er mutanter, gjør Reed og Caitlin alt i deres makt til å beskytte sine barn.

Klipp

Episoder

Sesong 1
 • 1

  eXposed

  +

  En familie får livet snudd på hodet når de oppdager at barna er mutanter og har superkrefter. De blir nødt til å rømme fra myndighetene og de eneste som kan hjelpe dem er en gruppe mutanter.

  Neste episode
  Torsdag 8 . mars kl. 21.55
  på Fox
  Neste episode
  Lørdag 10 . mars kl. 04.15
  på Fox
 • 2

  rX

  +

  Etter å ha presset kreftene sine til det maksimale, havner Blink i sjokk og Caitlin og Eclipse blir nødt til å dra ut for å finne et serum som vil redde henne. Reed må ta noen vanskelige valg for å hjelpe familien og Polaris havner i trøbbel.

  Neste episode
  Torsdag 15 . mars kl. 21.55
  på Fox
  Neste episode
  Lørdag 17 . mars kl. 04.10
  på Fox
 • 3

  eXodus

  +

  Reed inngår en avtale med Sentinel Services. Caitlin og barna søker hjelp fra noen på utsiden. Thunderbird begynner å lære Blink hvordan hun kan kontrollere kreftene sine.

  Neste episode
  Torsdag 22 . mars kl. 21.55
  på Fox
  Neste episode
  Lørdag 24 . mars kl. 04.15
  på Fox
 • 4

  eXit strategy

  +

  Mutantene legger en plan for å bekjempe Sentinel Services. Eclipse leter etter en gammel venn fra hans mørke fortid, for å få tak i nyttig informasjon. Lauren og Andy prøver å kombinere kreftene sine for å hjelpe gruppen.

 • 5

  boXed In

  +

  En tragisk hendelse fra fortiden får Jace til å benytte all makten til Sentinel Services for å finne mutantenes tilholdssted.

 • 6

  got your siX

  +

  Clarice forlater undergrunnen. Marcos og John legger en plan for å bryte seg inn hos myndighetene, som involverer Reed og Alice. Jace fortsetter jakten på mutantenes gjemmested.

 • 7

  eXtreme measures

  +

  Eclipse får en telefon fra en tidligere elsker, Carmen og må konfrontere sin mørke fortid for å beskytte mutantenes gjemmested.

 • 8

  threat of eXtinction

  +

  Flere flyktninger ankommer mutantenes gjemmested, men gruppen innser at de er i fare når de oppdager at en spion for Sentinel Services gjemmer seg blant dem.

 • 9

  outfoX

  +

  Teamet legger en risikofylt plan for å hjelpe mutantene som er i Sentinel Services varetekt. Reed avslører detaljer til Andy og Lauren om Strucker familiens historie.

 • 10

  eXploited

  +

  Jace blir tvunget til å overrekke noe verdifult til Dr.Campbell. Det er delte meninger blant Mutant HQ teamet, så Reed og Caitlin tar saken i egne hender.

 • 11

  3 X 1

  +

  Stemningen blir mer og mer anspent hos Mutant HQ. og ingen vet hvem de kan stole på. Reed frykter for familiens sikkerhet.

 • 12

  eXtraction

  +

  Dr.Campbell deltar på en anti-mutant samling og forsøker å spre Hound programmet. Noen i Mutant HQ teamet drar på et farlig oppdrag for å hindre han.

  Neste episode
  Søndag 25 . februar kl. 21.15
  på Fox
  Neste episode
  Mandag 26 . februar kl. 21.00
  på Fox
 • 13

  X-roads

  +

  Sesongfinale av The Gifted!

  Neste episode
  Torsdag 1 . mars kl. 21.55
  på Fox
  Neste episode
  Søndag 4 . mars kl. 21.15
  på Fox

Spesials