The Librarians

Mandag 08.00

I neste episode

Episode 1 - Sesong 3
02:06

Neste visning på TV

 1. Lørdag 23 . januar kl. 04.30

  And the Infernal Contract (E06 - S02)

 2. Mandag 25 . januar kl. 08.00

  And the Infernal Contract (E06 - S02)

 3. Mandag 25 . januar kl. 12.00

  And the Image of Image (E07 - S02)

Info

The Librarians stilles overfor nye utfordringer når de skal forsvare den moderne verden fra ukjente farer.

Klipp

Episoder

 • 1

  And the Dark Secret

  +

  En hemmelig sekt fra Vatikanet finner et kart som viser lokasjonen til de fire hjørnestenene til Biblioteket i Alexandria. Flynn og resten av gjengen får en uventet alliert til å hjelpe dem stanse sekten, før de finner stenene og bruker dem til å ødelegge biblioteket.

 • 2

  And the Steal of Fortune

  +

  Folk blir skadet på de mest uheldige måtene og The Librarians ledes til et casino hvor eieren ser ut til å være i besettelse av en gjenstand som fratar folk hellet dems.

 • 3

  And the Christmas Thief

  +

  Eve, Flynn og Jenkins drar på en fest hvor verten er selveste julenissen. Nissens slede blir imellomtiden passet på av Claus. Dette er også dagen for All Thanksthieving som feires alle tyvene i verden.

 • 4

  And the Silver Screen

  +

  Flynn og Baird havner i Baird favoritt film noir spillefilm. The Librarians blir dermed dratt inn i den magiske film verdenen, bokstavelig talt, og må perfeksjonere lasso-ferdigheter, skarpskyting og frekke replikker om de skal komme seg ut i live.

 • 5

  And the Bleeding Crown

  +

  En Librarian fra fortiden samarbeider med de nåværende Librarians for å felle en gammel og mektig fiende.

 • 6

  And the Grave of Time

  +

  Baird prøver å fikse ting mellom Nicole Noone og bibloteket og ender opp med å bli med Nicole på et oppdrag i håp om å finne en farlig gjenstand, før den faller i hendene på feil personer.

 • 7

  And the Disenchanted Forest

  +

  Det er uenighet blant gruppen og Baird tar med alle til en karismatisk selvhjelps-guru for litt teambuilding ved skogkanten. Men flere personer har forsvunnet på mystisk vis i skogen.

 • 8

  And the Hidden Sanctuary

  +

  Etter at Cassandra fryser opp under et oppdrag, bestemmer hun seg for at det er på tide med en ferie. Hun leter etter den perfekte byen å dra til og bestemmer seg for Havenport, "den tryggeste byen i Amerika".

 • 9

  And a Town Called Feud

  +

  Byen Feud er plaget med spøkelser og The Librarians må avdekke hva som virkelig skjedde der for 100 år siden.

 • 10

  And Some Dude Named Jeff

  +

  Jenkins bytter kropp med en 28 åring og må finne tilbake til biblioteket for å rette opp i feilen, men han trenger hjelp for å gjennomføre det.

 • 11

  And the Trial of the One

  +

  Spenningen blant The Librarians eskalerer og biblioteket bryter inn og forvandler dem til den mest primale versjonen av dem selv.

 • 12

  And the Echoes of Memory

  +

  Verden blir forvandlet til et fryktelig og ugjenkjennelig sted, et sted hvor biblioteket aldri har eksistert og det er opp til Baird å samle The Librarians før denne verdenen faktisk blir ekte.