The Orville

Tirsdag 23.00

The Orville © 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.
The Orville

Neste visning på TV

 1. Tirsdag 23 . oktober kl. 23.00

  Pria (E05 - S01)

 2. Torsdag 25 . oktober kl. 20.00

  Pria (E05 - S01)

 3. Tirsdag 30 . oktober kl. 23.00

  Krill (E06 - S01)

Info

"Family Guy"-skaperen Seth MacFarlane har hovedrollen i dette komidramaet hvor vi befinner oss 400 år inn i fremtiden, på et romskip som utforsker verdensrommet. Kaptein Ed Mercer (MacFarlane) har omsider fått sjansen til å være kaptein på sitt eget romskip, USS Orville. Mannskapet hans inkluderer blant annet den utrolig rasistiske roboten Isaac (Mark Jackson), styrmann Gordon (Scott Grimes), sikkerhetsoffiser Alara (Halston Sage), og Eds egen eks-kone Kelly (Adrianne Palicki). The Orville er ikke bare en komedieserie av typen Family Guy i verdensrommet . Den har en dramatisk side også, med kommentarer til aktuelle spørsmål i dagens samfunn.

Episoder

Sesong 1
 • 1

  Old Wounds

  +

  Året er 2417 og Planetary Union forfremmer Ed Mercer til Kaptein på romskipet The U.S.S Orville. Eds entusiasme og glede over sin nye stilling endres fort når ex-kona, Kelly Grayson, får tildelt rollen som hans nest kommanderende. På deres første oppdrag blir mannskapet på The Orville angrepet av Krill, en ondsinnet alien rase, som er ute etter å stjele en enhet som får tiden til å akselerere.

 • 2

  Command Perfommance

  +

  Ed og Kelly blir lurt av hologramet av et skip i nød and blir tatt til fange i en replika av deres tidligere hjem, Alara må trå til som nest kommanderende og prøve seg på en heltemodig redning. I mellomtiden mottar Bortus og Klyden uventede nyheter.

 • 3

  About A Girl

  +

  Mannskapet på The Orville deles i to grupper når Bortus og Klyden diskuterer om deres nyfødte skal gjennom en kontroversiell operasjon.

 • 4

  If The Stars Should Appear

  +

  The Orville støter på et massivt skip som svever rundt i rommet og som står i fare for å kollidere med en stjerne. En del av mannskapet drar ut for å hjelpe skipets innbyggere, mens Bortus, Gordon og John blir igjen for å kjempe mot et Krill angrep på et annet Union skip.

 • 5

  Pria

  +

  Mannskapet på The Orville har reddet et strandet skip og Ed blir betatt av den attraktive kapteinen. Kelly blir mistenksom ovenfor den nye gjesten.

  Neste episode
  Tirsdag 23 . oktober kl. 23.00
  på Fox
  Neste episode
  Torsdag 25 . oktober kl. 20.00
  på Fox
 • 6

  Krill

  +

  Etter at mannskapet på The Orville avverget et Krill angrep, blir Ed og Gordon sendt på et farlig oppdrag for å infiltrere et Krill skip og skaffe seg en kopi av Krill bibelen "Anhkana".

  Neste episode
  Tirsdag 30 . oktober kl. 23.00
  på Fox
  Neste episode
  Torsdag 1 . november kl. 20.00
  på Fox
 • 7

  Majority Rule

  +

  Ed sender avgårde et team ledet av Kelly for å forsøke å finne to Union antropologer som er savnet på en planet som ligner på jordkloden.

  Neste episode
  Tirsdag 6 . november kl. 23.00
  på Fox
  Neste episode
  Torsdag 8 . november kl. 20.00
  på Fox
 • 8

  Into The Fold

  +

  Ed og mannskapet drar ut for å redde Dr.Finn, hennes to sønner og Isaac, som har nødlandet på en måne som befinner seg mange lysår fra Orville skipet.

  Neste episode
  Tirsdag 13 . november kl. 23.00
  på Fox
  Neste episode
  Torsdag 15 . november kl. 20.00
  på Fox
 • 9

  Cupid's Dagger

  +

  Det blir ansapent stemning mellom Ed og Kelly når et kjent fjes ankommer skipet. Yaphit erklærer sin kjærlighet for Dr. Finn.

  Neste episode
  Tirsdag 20 . november kl. 23.00
  på Fox
  Neste episode
  Torsdag 22 . november kl. 20.00
  på Fox
 • 10

  Firestorm

  +

  Det oppstår en brann på The Orville og et medlem av mannskapet omkommer. Dette får Alara til å tvile på om hun egner seg til jobben, samtidig begynner det å skje uvanlige og skremmende ting på skipet

 • 11

  New Dimensions

  +

  Kelly oppdager at Lt. John Lamarr er mye smartere enn man tror. Så hun prøver å overtale Ed til å gi han en lederstilling på skipet etter at the Orville blir skadet i et angrep.

 • 12

  Mad Idolatry

  +

  Ed og Kelly vurderer å bli sammen igjen. Kelly drar på oppdrag med Isaac og Gordon og de må nødlande på en planet fra et annet univers. Der tar Kelly en avgjørelse som setter Ed i en vanskelig posisjon.