The Orville

Fredag 23.00

The Orville © 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.
The Orville

Neste visning på TV

 1. Fredag 19 . januar kl. 23.00

  Pria (E05 - S01)

 2. Søndag 21 . januar kl. 20.20

  Pria (E05 - S01)

 3. Mandag 22 . januar kl. 21.55

  Krill (E06 - S01)

Info

"Family Guy"-skaperen Seth MacFarlane har hovedrollen i dette komidramaet hvor vi befinner oss 400 år inn i fremtiden, på et romskip som utforsker verdensrommet. Kaptein Ed Mercer (MacFarlane) har omsider fått sjansen til å være kaptein på sitt eget romskip, USS Orville. Mannskapet hans inkluderer blant annet den utrolig rasistiske roboten Isaac (Mark Jackson), styrmann Gordon (Scott Grimes), sikkerhetsoffiser Alara (Halston Sage), og Eds egen eks-kone Kelly (Adrianne Palicki). The Orville er ikke bare en komedieserie av typen Family Guy i verdensrommet . Den har en dramatisk side også, med kommentarer til aktuelle spørsmål i dagens samfunn.

Episoder

Sesong 1
 • 1

  Old Wounds

  +

  Året er 2417 og Planetary Union forfremmer Ed Mercer til Kaptein på romskipet The U.S.S Orville. Eds entusiasme og glede over sin nye stilling endres fort når ex-kona, Kelly Grayson, får tildelt rollen som hans nest kommanderende. På deres første oppdrag blir mannskapet på The Orville angrepet av Krill, en ondsinnet alien rase, som er ute etter å stjele en enhet som får tiden til å akselerere.

 • 2

  Command Perfommance

  +

  Ed og Kelly blir lurt av hologramet av et skip i nød and blir tatt til fange i en replika av deres tidligere hjem, Alara må trå til som nest kommanderende og prøve seg på en heltemodig redning. I mellomtiden mottar Bortus og Klyden uventede nyheter.

 • 3

  About A Girl

  +

  Mannskapet på The Orville deles i to grupper når Bortus og Klyden diskuterer om deres nyfødte skal gjennom en kontroversiell operasjon.

 • 4

  If The Stars Should Appear

  +

  The Orville støter på et massivt skip som svever rundt i rommet og som står i fare for å kollidere med en stjerne. En del av mannskapet drar ut for å hjelpe skipets innbyggere, mens Bortus, Gordon og John blir igjen for å kjempe mot et Krill angrep på et annet Union skip.

 • 5

  Pria

  +

  Mannskapet på The Orville har reddet et strandet skip og Ed blir betatt av den attraktive kapteinen. Kelly blir mistenksom ovenfor den nye gjesten.

  Neste episode
  Fredag 19 . januar kl. 23.00
  på Fox
  Neste episode
  Søndag 21 . januar kl. 20.20
  på Fox
 • 6

  Krill

  +

  Etter at mannskapet på The Orville avverget et Krill angrep, blir Ed og Gordon sendt på et farlig oppdrag for å infiltrere et Krill skip og skaffe seg en kopi av Krill bibelen "Anhkana".

  Neste episode
  Mandag 22 . januar kl. 21.55
  på Fox
  Neste episode
  Tirsdag 23 . januar kl. 21.55
  på Fox
 • 7

  Majority Rule

  +

  Ed sender avgårde et team ledet av Kelly for å forsøke å finne to Union antropologer som er savnet på en planet som ligner på jordkloden.

  Neste episode
  Mandag 29 . januar kl. 21.55
  på Fox
  Neste episode
  Tirsdag 30 . januar kl. 21.55
  på Fox
 • 8

  +

  Neste episode
  Mandag 5 . februar kl. 21.55
  på Fox
  Neste episode
  Tirsdag 6 . februar kl. 21.55
  på Fox
 • 9

  +

  Neste episode
  Mandag 12 . februar kl. 21.55
  på Fox
  Neste episode
  Tirsdag 13 . februar kl. 21.55
  på Fox
 • 10

  +

  Neste episode
  Mandag 12 . februar kl. 22.50
  på Fox
  Neste episode
  Tirsdag 13 . februar kl. 22.50
  på Fox
 • 11

  +

 • 12

  +