Why Women Kill

© 2019 CBS Television Studios and Imagine Television Studios.
Why Women Kill

Info

Why Women Kill portreterer livet til tre kvinner som lever i tre forskjellige tiår: en husmor på 60-tallet, en sosietetskvinne på 80-tallet og en advokat i 2019, hvor hver av de opplever utroskap i ekteskapene sine. Serien ser på hvordan kvinners rolle har endret seg, men hvordan deres reaksjon til svik ... ikke har gjort det.

Showpage banner

Episoder

Sesong 1
 • 1

  Murder Means Never Having to Say You're Sorry

  +

  I 1963 blir den pliktoppfyllende husmoren Beth Ann sjokkert når hun får vite om ektemannen Robs utroskap, og sosietetskvinnen Simone blir i 1984 satt ut av ektemannen Karls ødeleggende hemmelighet. I 2018 har den beintøffe advokaten Taylor et åpent, men tilsynelatende lykkelig ekteskap med mannen Eli.

 • 2

  I'd Like to Kill Ya, But I Just Washed My Hair

  +

  En vanligvis reservert Beth Ann prøver å krydre ekteskapet sitt. Simone henvender seg til Naomis sønn Tommy for trøst og Eli prøver noe nytt.

 • 3

  I Killed Everyone He Did, But Backwards and In High Heels

  +

  Beth Ann har en plan for å holde Rob borte fra April, men ender med å knytte bånd til ektemannens elskerinne i prosessen. Simone og Karl prøver å holde fasaden oppe på en galla.

 • 4

  You Had Me at Homicide

  +

  Beth Ann prøver noe nytt som fører til et interessant middagsselskap med Robs sjef. Tommy og Simone blir begge overrasket når Simones datter Amy kommer på besøk. Jades eks-kjæreste dukker opp.

 • 5

  There’s No Crying in Murder

  +

  Beth Ann er usikker på hvordan hun skal forholde seg til det spirende vennskapet med April. Simone og Tommy havner i en kinkig situasjon, og må ringe Karl for å få hjelp. Eli og Jades forhold utvikler seg når Taylor er utenbys.

 • 6

  Practically Lethal in Every Way

  +

  Beth Ann og Rob inviterer til innflytningsfest. Hemmeligheter kommer fram når Karl og Simone møter Amys kommende svigerforeldre til middag. Det blir anspent i forholdet når Taylor stiller spørsmål ved bosituasjonen deres og avslører Elis mørke hemmelighet.

 • 7

  I Found Out What The Secret To Murder Is: Friends. Best Friends.

  +

  Eli, Taylor og Jade forsøker å finne ut av problemene sine gjennom amorøse eventyr, men Elis tilbakefall risikerer å ødelegge alt.

 • 8

  Marriages Don’t Break Up On Account Of Murder – It’s Just A Symp

  +

  Beth Ann ber Sheila hjelpe henne med å komme unna med de oppdiktede diagnosene sine, noe som gjør de allerede vanvittige planene hennes enda verre.

 • 9

  I Was Just Wondering What Makes Dames Like You So Deadly

  +

  Beth Ann blir presset til det ytterste i sitt forsøk på å få April ut av Robs liv for godt. Naomi gjør det hun kan for å beskytte sønnen sin, og Taylor avslører Jades hemmelige fortid.

 • 10

  Kill Me As If It Were the Last Time

  +

  Å drepe eller bli drept - det er spørsmålet i denne spennende sesongfinalen.