NY SESONG 6. MAI MANDAG 22:00

NY SESONG

6. MAI MANDAG 22:00


TRAILER

TRUTH IS A MATTER OF PERSPECTIVE

OM SERIEN

SAMMENDRAG

Fire fra den amerikanske spesialstyrken og deres oversetter, Aïcha Konaté, blir antatt drept i et bakholdsangrep i Mali. Dette forsinker en handelsavtale med den maliske regjeringen i Washington, en avtale som vil ha stor betydning for Deep State. Deres operative agent, Nathan Miller, en mann revet mellom familie og jobb, blir sendt inn for å fikse situasjonen. Men når en republikansk senator, Meaghan Sullivan, oppdager at ikke alt er som det skal, kompliseres situasjonen yttligere.


Harry og Leyla, som nå er ute av spillet, blir nødt til å involvere seg igjen etter at Leyla mottar et rop om hjelp fra Aïcha, som var antatt død. Nå må de gjøre alt i sin makt for å stoppe den skadelige utviklingen av det ondskapsfulle nettverket, også kjent som Deep State.

MER OM

VIDEOER

MØT KARAKTERENE

ROLLEBESETNING

WALTON GOGGINS

SOM NATHAN MILLER

Miller jobber nå i den private sektoren som en "Michael Clayton"-lignende fikser for Deep State. Han startet på denne veien i troen om at han handlet rett - å beskytte fedrelandet, men nå er han ikke så sikker lenger.

JOE DEMPSIE

SOM HARRY CLARKE

Britisk og i starten av 30-årene. Sviket fra hans far og tiden i Teheran har gjort han til en innesluttet type. Forlatt av Leyla, flykter Harry til Mali for å jobbe med privat sikkerhet. Han er alene og uten håp.

KARIMA MCADAMS

SOM LEYLA TIUMI

Britisk-marokkans og i starten av 30-årene. Leyla har forlatt The Section og jobber nå i et kjedelig konsulentfirma som hun hater. Hun savner spenningen i hverdagen og vil gjøre alt for å få den tilbake.

ALISTAIR PETRIE

SOM GEORGE WHITE

Engelsk, i 50-årene og sjef for The Section. White er tidligere MI6 med en sjakkspillers sinn. Han har en kynisk innstilling til hvordan verden fungerer, men har fortsatt troen om tanken om "et land". Han har fortsatt ikke blitt en del av Deep State, men frøene er sådd.

MØT KARAKTERENE

ALLE KARAKTERENE

TIDLIGERE

SESONG 1

SESONG 1

DEEP STATE © 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.