TORSDAGER KL. 22

SE TRAILER

OM SERIEN

HANDLINGEN

THE PASSAGE dreier seg om Prosjekt NOAH, en hemmelig organisasjon bestående av forskere og vitenskapsmenn, som eksperimenterer med et farlig virus som kan lede til en vaksine mot alle sykdommer, men som også potensielt kan utrydde menneskeheten. Da Amy Bellafonte velges som testperson må spesialagent Brad Wolgast hente henne. Underveis tar ting en uventet vending, og Wolgast blir som en farsfigur for Amy, og forsøker å beskytte henne for enhver pris.

Brad og Amy tvinges til å konfrontere ledelsen av Prosjekt NOAH. Samtidig som forskerne nærmer seg en vaksine som kan redde alle mennesker, begynner testpersonene å utforske sine egne krefter. Slipper disse løs står verden overfor en ufattelig katastrofe.

BASERT PÅ JUSTIN CRONINS
BESTSELGENDE TRILOGI

"THE PASSAGE"

FINN UT MER

VIDEO

MØT KARAKTERENE

SKUESPILLERE

AMY BELLAFONTE

SANIYYA SIDNEY

En ung jente velges ut til å være testperson for Prosjekt NOAH. Forskerne er desperate etter å finne ut hva som hindrer viruset i å virke optimalt, og tror alder har noe å si for suksess.

BRAD WOLGAST

MARK-PAUL GOSSELAAR

Agenten får oppgaven om å hente inn Amy Bellafonte til Prosjekt NOAH, men etter at han møter Amy flyttes Brads lojalitet fra myndighetene til den vesle jenta. Han vil beskytte henne for enhver pris.

TIM FANNING

JAMIE MCSHANE

Tidligere forsker og partner av Dr. Jonas Lear. Mens de var i Bolivia for å gjøre research til et av Lears prosjekter, blir han bitt i nakken og er nå pasient Null på Prosjekt NOAH. Fanning har evner som Lear og de andre ikke vet om enda.

MAJOR NICHOLE SYKES

CAROLINE CHIKEZIE

Forskningsleder på Prosjekt NOAH. Med bakgrunn fra militæret og spesialfelt innen smittsomme sykdommer, er Sykes den naturlige lederen. Etter at myndighetene varsler en kommende pandemi, sliter Sykes med avgjørelsen om å teste viruset på et barn.

ALLE SKUESPILLERNE