Tirsdager kl. 22


SE TRAILER

OM SERIEN

SAMMENDRAG

Når astronomer oppdager et signal fra en annen galakse, er det et tydelig bevis på intelligent utenomjordisk liv. Verdens befolkning venter i spenning på ytterligere kontakt og de trenger ikke vente lenge. I løpet av få dager blir menneskeheten utslettet, og kun få mennesker er igjen i en uhyggelig øde verden.

Når romvesener jakter og dreper de få menneskene som er igjen, stiller de overlevende seg et viktig spørsmål - hvem er disse angriperne, og hvorfor ønsker de å utrydde menneskeheten?

Dette er en historie om vanlige mennesker under ekstraordinære omstendigheter - men de er mer enn bare ofre i en brutal krig. For som vi kommer til å innse, er ikke romvesenes angrep på jorden tilfeldig, men heller nøye planlagt.

War of the Worlds er basert på den tidløse historien av H.G. Wells og forener drama og science fiction på beste måte. Serien er skrevet og skapt av BAFTA-vinner Howard Overman (Misfits, Crazyhead, Merlin) og produsert av Urban Myth Films, her av Johnny Capps, Julian Murphy og Howard Overman.

MØT KARAKTERENE

ROLLEBESETNINGEN

ELISABETH McGOVERN

HELEN BROWN

Når hendelser utspiller seg, blir Helen tvunget til å revurdere alt hun en gang trodde var sant.

GABRIEL BYRNE

BILL WARD

En dedikert nevrovitenskapsmann som er fast bestemt på å vinne tilbake kvinnen han elsker.

BAYO GBADAMOSI

KARIEM GAT WICH MACHAR

En tidligere barnesoldat som gjenoppdager menneskeheten under de mørkeste omstendighetene.

DAISY EDGAR-JONES

EMILY GRESHAM

En modig uavhengig tenåring med en sentral rolle i denne nye verdenen.

ROLLEBESETNINGEN